Zoekmachine Mozilla Firefox

FBI hoeft lek in Firefox niet te delen met Mozilla – Een Amerikaanse rechter heeft uitspraak gedaan in een rechtszaak tussen de FBI en Mozilla, de ontwikkelaar van de Firefox-browser. De rechter heeft geoordeeld dat de FBI een lek in de Firefox.

De beste Google alternatieven: van mails tot Maps – Andere zoekmachine dan Google Hoewel Google inmiddels meer is.

Wie een alternatief zoekt, komt al snel uit bij Mozilla Firefox. Achter deze webbrowser, te downloaden op Mozilla.org, schuilt geen.

Zoekmachine Auto Hoe het is om te onderhandelen met hackers: ‘Altijd rustig blijven’ – Begin oktober lukte het cybercriminelen om auto- en busfabrikant VDL dagenlang. dat niet direct te vinden is via zoekmachines. Van daaruit kun je berichten sturen naar een chatbot of contact. Internet Explorer Google Standaard Zoekmachine Tip: Als je wilt weten welke versie van

Mozilla Firefox Uses Way Too Much Memory. How To Fix It?Mozilla lanceert Firefox 94 met Site Isolation tegen sidechannel-aanvallen – Mozilla heeft vandaag Firefox 94 gelanceerd die voorzien is van een beveiligingsfeature die gebruikers tegen sidechannel-aanvallen zoals Spectre moet beschermen. Site Isolation zorgt ervoor dat.

Mozilla heeft stilzwijgend zijn vpn-dienst uitgebracht in Nederland. Nederlandse gebruikers krijgen bij de upgrade naar Firefox 93 een melding te zien dat een abonnement kan worden afgesloten.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .