Zoekmachine Instellen Edge

Microsoft laat andere browsers niet langer Edge-links openen – Apps van derde partijen kunnen in de testversie van Windows 11 niet langer links van Edge openen in andere browsers. Met deze applicaties kon voorheen het microsoft.

Startpagina instellen in Microsoft EdgeThe Moody Blues-drummer en medeoprichter Graeme Edge (80) overleden – Graeme Edge, drummer en medeoprichter van de band The Moody Blues, is op tachtigjarige leeftijd overleden. Het nieuws is door leadzanger Justin Hayward bekendgemaakt, meldt The Guardian.

De standaard browser van Windows 11 is Edge, maar wellicht kies je liever een alternatief zoals Chrome of Firefox. Nu is dat.

Zo sluit het aan op zoekmachines als Shodan en Binary Edge. In totaal werken twintig ontwikkelaars vanuit overheid en bedrijfsleven samen aan dit project Eén van de betrokken partijen is Z-CERT.

Ook krijgt de browser een functie voor gebruikers om uitgelekte wachtwoorden meteen te wijzigen. Microsoft Edge kan ‘binnenkort’ traceren welke producten de gebruiker via de browser heeft bekeken.

Firefox-browser nu ook te vinden in Microsoft Store – Google Chrome of Microsoft Edge proberen om te kijken of het aan de webbrowser ligt of aan iets anders. Met dat ‘iets anders’ wordt dan gedoeld op (1) de router of (2) de internet security suite.

Afbeelding Zoekmachine Wie op de afbeelding klikt komt uit bij de Google-zoekresultaten van de naam Johannes Vermeer. Het eerbetoon aan de barokschilder uit de Gouden Eeuw is op dezelfde dag dat in 1995 een tentoonstelling. Google eert Johannes Vermeer in logo zoekmachine – DEN HAAG (ANP) – Wie vrijdag de zoekmachine van Google gebruikt krijgt een voor.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .