Zoekmachine Huis Te Koop

huis te koop in Sint Andries nabij BruggeTof! Google eert de Delftse schilder Johannes Vermeer – Wie vandaag de zoekmachine van Google gebruikt krijgt een voor Nederlanders opmerkelijk logo te zien. In de aangepaste ‘doodle’ boven de zoekbalk zijn drie werken afgebeeld van de Hollandse meester.

Zoekmachine Instellingen Het officiële Helpcentrum van Google Chrome, waar je alles vindt over werken met Google Chrome: van installatie tot het aanpassen van de browser aan je persoonlijke voorkeuren. Ontdek handige gebruikstips over sneltoetsen, thema’s, privacy, wachtwoorden en dingen als cache en cookies. Ook webmasters en productontwikkelers kunnen in het Helpcentrum documentatie vinden. De Europese Commissie legde

Althans, zo leek het toen zoekmachine Google op 1 april 2004 de.

en langer – dan is de neiging al snel om ruimte bij te kopen om een reservekopie van de kostbare data te maken.

(ABM FN-Dow Jones) Een Europees gerechtshof heeft een boete voor Google van 2,8 miljard dollar in een mededingingszaak grotendeels overeind gehouden nadat de Amerikaanse zoekmachine in beroep ging.

Het algemene gerechtshof van de EU in Luxemburg ondersteunde woensdag een oordeel van de Europese mededingingsautoriteiten uit 2017, dat de zoekmachine de mededingingsregels had gebroken door.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .