Zoekmachine Glas Code

Documenten Zoekmachine Bing Zoekmachine Een aantal Franse politici en het directoraat-generaal Concurrentie, consumentenzaken en fraudebestrijding (DGCCRF) hebben zoekmachines en app stores. verschijnen op de resultatenpagina van Google. Fraude met KvK bestelling – Kennelijk gebruik jij een andere zoekmachine dan wij, en ik had al aangegeven dat het stom is. Volgens mij maakt het niet uit of het

Printing White on a glas bottleOok ministers steunen strengere EU-regels voor big tech – De almacht van ‘poortwachters’, die zoekmachines, sociale media, marktplaatsen of andere platforms beheren die toegang bieden tot veel diensten, moet aan banden, vinden ook de ministers.

Tessel in t Veld – Het wordt mogelijk om een video op te nemen, foto’s te maken, of informatie van internet op het glas.

De asteroïde 2012 DA14 (die de massa heeft van een cruiseschip) zal op 15 februari voor.

Ask Zoekmachine Verwijderen Software Wat kan de eventsector leren van Silicon Valley? – Om meer bezoekers aan te trekken en om ze te overtuigen van de overduidelijke. Zodra je voor je event tickets online verkoopt, heb je er baat bij hoog te scoren in zoekmachines. Hoe gemakkelijker. Bing Zoekmachine Een aantal Franse politici en het directoraat-generaal Concurrentie, consumentenzaken en

Microsoft laat andere browsers niet langer Edge-links openen – De maker van zo’n omzeilapp, EdgeDeflector, merkte het nieuws als eerste op en zegt dat Microsoft zo’n 8kB extra code aan het protocol heeft toegevoegd. Hij noemt de keuze van Microsoft.

De Europese Commissie heeft Google een boete van 2,42 miljard euro opgelegd voor het bevoordelen van de eigen prijsvergelijker Google Shopping in de zoekresultaten van Googles zoekmachine.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .