WordPress Site Zoekmachine

Zoekmachine Privacy Google opgelet: DuckDuckGo komt met privacy-vriendelijke Mac-browser – DuckDuckGo ken je misschien al als privacyvriendelijke zoekmachine. Nu komt de duckduckgo privacy browser als app naar je Mac. Zelf noemen ze het geen ‘privacy browser’, maar een ‘browsing app’ voor alledaags gebruik. De desktop-app van DuckDuckGo maakt gebruik van de engine die hoort bij het besturingssysteem

WordPress plugins installeren – Zelf WordPress website bouwen. Plugins waren dus kleine software toevoegingen. We hebben plugins nodig voor o.a. een contactformulier, anti-spam, SEO etc. Wij raden je aan om nu direct drie plugins te downloaden. Contact form 7 (voor een contactformulier) WordPress SEO by Yoast (voor zoekmachine optimalisatie)

How To Make a Website With WordPress - 2021 (Beginners Tutorial)Voor beginnende WordPress website gebruikers is er een gratis Nederlandstalige WordPress handleiding opgezet. Hierin vind je alles wat je nodig hebt om helemaal zelf je WordPress website stap voor stap te kunnen maken: vanaf het uitzoeken van een geschikte webhost en het stap voor stap installeren van WordPress tot het beter beveiligen van je website.

Zoekmachine vriendelijk Responsive mobiele websites Hoge performance Gebruik het op elk apparaat; Hoge veiligheid Krachtig Mediabeheer Eenvoudig en toegankelijk Breid WordPress uit met meer dan 55.000 plugins om aan je wensen te voldoen. Voeg een webshop, galerijen, mailinglijsten, forums, statistieken en nog heel veel meer toe.

wordpress_* session 30 days WordPress gebruikt meerdere cookies om de website goed te laten functioneren, bijvoorbeeld om het redactioneel team te laten inloggen. wp-* session 30 days WordPress.

Gemeente Tholen wil bovenaan in zoekmachine staan – De gemeente Tholen wil binnenkort bovenaan in de zoekresultaten van Google staan als het gaat om fietsen in Zeeland. Ook wat evenementen betreft is dat het geval. Vorig jaar is er een project gestart.

Een website voor ZZP’ers in de zorg – nEn natuurlijk maakt je eigen website het ook makkelijk voor nieuwe patiënten om je te vinden. Via de zoekmachine, een vermelding op Google Maps of als een bestaande patiënt je website deelt. Wat voor.

22-12-2021  · Een zoekmachine begrijpt niet direct wat er op een afbeelding staat. Dus moet je hem een handje helpen. Heeft een afbeelding de bestandsnaam IMG78938.jpg, dan kan de zoekmachine daar geen chocola van maken. Maar geef je je afbeelding de naam yogaoefening-zonnegroet.jpg, dan is het al een stuk duidelijker! Geef de afbeelding ook een goede alt.

Website development – We kiezen voor het bouwen van je website altijd een gebruiksvriendelijk cms: WordPress of Drupal.

conversie en de zichtbaarheid in zoekmachines. Wij passen dan ook tientallen technieken toe waarmee.

21-09-2020  · Normaal gesproken werken deze machtigingen zoals het hoort binnen je WordPress-site. Als er echter iets misgaat met de bestandsrechten van je WordPress-site, kan dit de 403 Forbidden-fout veroorzaken. Als je de bestandspermissies van je site wilt weergeven en wijzigen, moet je verbinding maken via FTP / SFTP.

Online marketing biedt vele mogelijkheden om bezoekers op je website te krijgen: e-mailmarketing, banners, advertenties, weblogs, zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing etc. Vergeet niet de.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .