Torrent Zoekmachine 2017

How to Download and Install Windows 10 from USB Flash Drive for FREE!Google verwijdert The Pirate Bay-domeinen vrijwillig uit zoekresultaten – Stel jezelf de vraag als producer, regisseur, acteur, etc.: wil je een film die bovenaan in de torrent lijstjes staat of niet? (<- retorisch.

). De blokkade van TPB door onze landelijke ISP’s is.

Google Instellen Als Standaard Zoekmachine Windows 10 16-08-2021  · Bekijk een overzicht van alle instellingen en de bijbehorende beschrijvingen voor het maken van apparaatbeperkingen op apparaten met Windows 10 en hoger. Gebruik deze instellingen in een configuratieprofiel om controle te houden over schermopnamen, wachtwoordvereisten, instellingen voor de kioskmodus, apps in de store, de Microsoft Edge. Standaard Zoekmachine Thunderbird 20-12-2021  · Thunderbird 60 met nieuw

Netflix test waarschuwen van gebruikers die account van een ander gebruiken – In 2017 meldde onderzoeksbureau Multiscope dat 40 procent van de Nederlanders met een Netflix-abonnement dat account ook buiten het eigen huishouden deelt. Niet bekend is op welk percentage dat nu.

Google verwijdert Pirate Bay-domeinen en -proxy’s in Nederland uit zoekresulaten – Nederlandse Google-gebruikers die via de zoekmachine site:thepiratebay.org invoeren, krijgen geen resultaten meer te zien. Ook meer dan honderd aanverwante proxy’s neemt het bedrijf niet meer in.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .