Nagelstudio Breda Perfecte Nagels


Soak off nails

Soak off nails bij nagelstudio Breda Perfecte nagels


Tags: Nagelstudio – nagelsalon – nagelstyliste – acrylnagels – acryl nagels – gelnagels – gel nagels – gellak – shellac – nagels lakken – manicure

Soak off nails

Soak off Nails. Het woord zegt het al. Het afweken van (kunstnagels). Dit systeem bied vele voordelen tegenover de traditionele gelnagel. Er behoeft bij dit systeem nagenoeg niet aan de natuurlijke nagel gevijld te worden zodat deze zijn natuurlijke sterkte en flexibiliteit behoud. Een ander bijkomend voordeel is dat het een dunnere gel is die ook direct als nagellak fungeert. Nagellak heeft als nadeel dat deze vlug vervaagt en dat er snel stukjes vanaf springen. Soak off gel voorkomt dit omdat deze flexibeler is. Daardoor blijft de nagel langer mooi en zijn glans behouden op deze wijze behoeft men minder te lakken. Voor teennagels geld het zelfde deze groeien van nature al langzamer dus is er minder onderhoud aan nodig om ze toch mooi te laten zijn. Wilt uw eventueel een french manicure dan is dat ook bij dit systeem mogelijk.

Het afweken van de nagels:

Het afweken van de nagels gaat als volgt. De vingertoppen worden in een bakje met vloeistof gedurende 5 a 10 minuten ondergedompeld waarna de gel met het zo genaamde bokkenpootje word verwijderd. De nagels worden gepolijst en in geolied en klaar .Indien men een andere kleur wenst kan die na verzorging van de natuurlijke nagel direct weer worden aangebracht.