Quant Zoekmachine

PHATFOUR heeft een cadence sensor, deze reageert gelijk zodra er al een beetje beweging wordt waargenomen. Dat kan voor sommigen wat schokkerig zijn, het maakt wegrijden in hoge versnelling wel.

Nieuwswebsites zijn ook een goede bron. Heb je wel een onderwerp voor een vraag maar nog onvoldoende informatie, zoek dan eens verder via de bekende zoekmachines of kijk op www.wikipedia.org.

Zoekmachine-optimalisatie TED-talk Simon Sinek. Simon Sinek staat bekend om zijn Golden Circle theorie over de manier van denken, handelen en communiceren tussen organisatie en doelgroep. ‘Start with why’ is zijn credo. Simon Sinek gaf een inmiddels beroemde TED-talk over zijn theorie en combineert daarin de Golden Circle met het innovatie- en adoptiemodel van Rogers. Stichting MKB

Twee oud-medewerkers van Google hebben veertig miljoen dollar opgehaald om een zoekmachine te bouwen zonder advertenties. Neeva maakt gebruik van abonnementen en heeft op dit moment nog een.

MQSS 2021 | Dynamic organellar maps go ultra-sensitive and high-throughput with MaxDIADark mode: donkere modus in Chrome – Je kunt de donkere modus op je iPhone of iPad ook automatisch laten inschakelen. Wist je dat Googles zoekmachine zelf inmiddels ook een donkere modus heeft? In dit artikel lees je hoe je die dark mode.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .