Microsoft Zoekmachine

De populaire internetzoekmachine DuckDuckGo komt in 2022 met een eigen privacy-bewuste desktopbrowser. In eerste instantie.

Zoekmachine Optimalisatie Amsterdam Wat doet een online marketing bureau? – Voor iedereen die zelf geen kaas heeft gegeten van SEO (zoekmachine optimalisatie) is er Doublesmart, een bekend online marketing bureau. Maar wat doet zo’n bureau precies, en wat kan dat betekenen. De firmware is alleen voor testdoeleinden, de ontwikkelaars kunnen hun applicaties nog niet aanpassen voor 2.1. 28-07-2008

Zoekmachine Bing mag in China dertig dagen lang geen automatische suggesties doen als mensen ergens naar zoeken. Een Chinese.

Oud-Microsoft-baas Steve Ballmer wilde de spraakassistent die we nu kennen als Cortana eigenlijk Bingo noemen. De opvolger.

Hoe kan je de zoekmachine wijzigen in de nieuwe Microsoft edge!Na 20 jaar trouwe dienst: Google Toolbar is niet meer – Google heeft de stekker getrokken uit zijn oudste product, op de zoekmachine na: Google Toolbar. Deze werkbalk voor Internet.

Zoekmachine DuckDuckGo is bezig met de ontwikkeling van een aparte "privacyrespecterende" browser voor desktops. De browser zal dezelfde privacy, snelheid en eenvoud van de mobiele DuckDuckGo-browsers.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .