Kunst Zoekmachine

De Zoekmachine - Beeld BinnenwegpleinWebsites Lentis en GGZ Drenthe spelen gegevens door aan Google – DRENTHE – Uit een onderzoek van de consumentenbond blijkt dat de websites van Lentis en Google perongeluk gegevens doorspelen aan de zoekmachine google. De concumentenbond heeft hier onderzoek naar.

Google eert Johannes Vermeer in logo zoekmachine – DEN HAAG (ANP) – Wie vrijdag de zoekmachine van Google gebruikt krijgt.

met de letters van Google erin verwerkt. Het gaat om De schilderkunst, een werk dat vermoedelijk tussen 1666 en 1668.

Marktaandeel Google Zoekmachine EU-bedrijven dienen klacht over Microsoft in bij Europese Commissie – Onder leiding van Nextcloud hebben meerdere EU-bedrijven een klacht over Microsoft ingediend bij de Europese Commissie en. De drie voormalige werknemers van Google stellen dat die techreus zich niet heeft gehouden aan de contractuele clausule ‘wees. Isala Van Diest, eerste vrouwelijke arts van België, geëerd

Klarna breidt uit met marketingdiensten – Het bedrijf stopt met de omstreden veiling. Ook breidt Google vanaf september het aantal vermelde zoekmachines uit. Hagakure is de nieuwe Search Ads-structuur van Google die optimaal inspeelt op.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .