Grootste Porno Zoekmachine

Dit zijn de grootste belastingparadijzen ter wereld – Waar stallen belastingontduikers hun miljoenen? Volgens de 2015 Financial Secrecy Index kunnen ze dat het beste doen in een van de onderstaande tien landen. De index beoordeelt landen op hun.

Google heeft haar Map dienst wederom voorzien van een grote update, vanaf vandaag is er in veel landen ook actuele verkeersinformatie te bekijken via Google Maps en Google Maps Navigatie.

Het grote probleem is dat als overheden hacken, je eigenlijk heel weinig kunt doen. Je kunt dan allerlei anti-virus/anti-malware installeren, maar overheden hebben de middelen om dat soort grappen.

Hoe Schrijf Je Seo Teksten Karteljournalisten van de leg: ‘Moslims steunen Forum voor Democratie vanwege corona. Hoe kan dat?!!?’ – Steeds meer moslims steunen Forum voor Democratie. De reden? Net als FVD prikken ze door het coronaspel van de staat heen. Volg via dit liveblog het laatste nieuws over de coronacrisis in Nederland en de rest van de wereld. Na

Gegevens gebruikers webcamsite Stripchat waren toegankelijk zonder wachtwoord – Een grote database met gegevens van gebruikers.

Het ging om een Elasticsearch-cluster die kon worden gevonden met zoekmachines. De databank was niet beveiligd met een wachtwoord.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .