Google Zoekmachine Startpagina

DuckDuckGo test privacyfeature die trackers in Android-apps blokkeert – De op privacy gerichte zoekmachine DuckDuckGo test een nieuwe feature in de eigen Android-app waarmee third-party trackers van onder andere Facebook en Google in andere apps zijn te blokkeren. Volgens.

Vakantiehuizen Zoekmachine Vakantiehuis Charmant is een heel ‘charmant’ vakantiehuis in een rustige, stille omgeving met een grote zaal met tafels, stoelen en een aanpalende keuken met alle mogelijkheden (oven, koelkast, Uit onderzoek van Holidu, een zoekmachine voor vakantiehuizen, blijkt dat Apeldoorn het meest efficiënte OV-netwerk heeft om in het centrum te komen. Holidu baseert de conclusies van

Google zoekmachine: standaardDe ‘horzel van Google’ moet de macht van de techtitanen breken – De Amerikaanse Senaat heeft deze week ingestemd met de benoeming van topjurist Jonathan Kanter tot hoofd van de.

In ‘beste apps’ bespreken we elke keer een selectie van leuke apps die je inspireren. Dit keer bespreken we vier apps die.

Google heeft onlangs zijn appwinkel voorzien van het Material You-design, een vrij kleine update. Nu staat er een nieuwe.

Deze luis in de pels van Google moet nu voor Biden de macht van de techgiganten breken – De Amerikaanse Senaat heeft deze week ingestemd met de benoeming van topjurist Jonathan Kanter tot hoofd van de.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .