Babyboom nagels

Voor de 100% mooiste babyboom gelnagels in Breda e.o.

Babyboom Nagels Laten Zetten Bij Nagelstudio Breda Perfecte Nagels

babyboom nagels laten zetten bij nagelstudio breda perfecte nagels

Geschreven door: Gepubliseerd door: Perfecte nagels Pn Logoop

Babyboom nagels:

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare nagelstyliste voor het laten plaatsen van babayboom nagels op uw vingers, dan bent u uiteraard ook hiervoor van harte welkom bij nagelstudio Breda Perfecte nagels.
De laatste worden de Babyboom nagels steeds populairder. Deze uitvoering met een twist op de French manicure mag tegenwoordig niet ontbreken in het aanbod van de nagelstylist. Vandaar dat nagelstudio Breda Perfecte nagels haar assortiment tevens met de babyboom nagels heeft uitgebreid.

FRENCH MANICURE

De French manicure wereldwijd wellicht de populairste toepassing voor de nagels wereldwijd. De nagels ogen hiermee elegant, chique en naturel. Bovendien past de French bij elke leeftijd en outfit het hele jaar door, of je klant nu 18 of 65 is, in een kleurrijke of basic bui is en of het nu winter of zomer is.
In de jaren 70 creëerde Jeff Pinkin de allereerste French manicure, die meteen werd opgepikt door de fashion industrie en terecht kwam op rode lopers in Parijs. Toen hij besefte dat zijn creatie een regelrechte hit was, was de naam voor deze blikvanger meteen geboren: French manicure.
french manicure, babyboom nagels
GEL, ACRYL OF GEL-NAGELLAK
De French kun je zowel met gel, acryl als gel-nagellak creëren. Je kunt de nagel eventueel eerst naar wens van de klant verlengen met een sjabloon of tip. De French maak je met de traditionele of reverse techniek. Bij de traditionele techniek zet je eerst het wit en daarna het roze, bij de reverse techniek werk je andersom: je zet eerst het roze op het nagelbed en je stileert het wit hier tegenaan. Welke techniek je toepast, is per persoon afhankelijk. De ene nagelstylist werkt liever op de traditionele manier, terwijl de andere liever de reverse techniek gebruikt. Het typische kenmerk van een French manicure is de scherpe smile line. De oorspronkelijke French heeft een naturel (roze) nagelbed en een witte vrije rand, maar tegenwoordig kan er flink gespeeld worden met kleur, dekking, glitters et cetera. Door al deze mogelijkheden is de doelgroep voor de French manicure alleen maar groter geworden.
acrylnagels of gellak

BABYBOOM TECHNIEK

Babyboom nagels hebben een groot verschil vergeleken met de originele French manicure: er is geen scherpe scheiding tussen het nagelbed en de (witte) vrije rand. Er is dus geen scherpe smile line aanwezig. Bij de Babyboom techniek laat je de kleur van het nagelbed en de vrije rand in elkaar overlopen. Het effect is daardoor natuurlijker. Ook Babyboom nagels kun je creëren met gel, acryl of gel-nagellak.
babyboom nagels laten zetten bij nagelstudio breda perfecte nagels
Wil je meer weten over over het laten zetten van babyboom nagels bij nagelstudio Breda Perfete nagels? Neem dan geheel vrijblijvend hier contact met mij over op.