Eerste Zoekmachine

De Anti-ZoekmachineGezien: Google eert eerste vrouwelijke arts van België met doodle – Isala Van Diest, in 1884 de eerste vrouwelijke arts van België, siert de startpagina van de Google-zoekmachine. Opdat zij in.

Standaard Zoekmachine Instellen Edge Safari Zoekmachine Beste Zoekmachine Personen BEST – Een arrestatieteam heeft woensdagochtend een 38-jarige man aangehouden in zijn woning aan de Joe Mannweg in Best. De. Nederlander gepakt met 213 km/u in dikke BMW – Een Nederlander is gepakt met 213 km/u. Dat is harder dan de toegestane 110. Tja, met zo’n BMW is het makkelijk
Panda Zoekmachine Standaard Zoekmachine Instellen Edge Safari Zoekmachine Beste Zoekmachine Personen BEST – Een arrestatieteam heeft woensdagochtend een 38-jarige man aangehouden in zijn woning aan de Joe Mannweg in Best. De. Nederlander gepakt met 213 km/u in dikke BMW – Een Nederlander is gepakt met 213 km/u. Dat is harder dan de toegestane 110. Tja, met zo’n

Op de startpagina van Google vind je vandaag een Google Doodle als eerbetoon aan de Leuvense Isala Van Diest. Zij was de.

De sportcoupé zou in eerste instantie GR 86 gaan heten, maar de fabrikant doopt de auto nu GR86. Reden? Social media!

Farmaceut Pfizer werkt samen met biotechnologiebedrijf BioNTech aan een nieuw vaccin tegen de omikronvariant van het.

Slovenië: Mercator ziet verbeterde prestaties in eerste 9 maanden van 2021 Mercator Group heeft aangekondigd dat het al zijn.

‘Nog maar drie kamers over!’ Het is een koele kikker wiens vinger niet gaat jeuken als hij of zij die pop-up ziet verschijnen.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .