Ecosia Instellen Als Zoekmachine

Seo Specialisten 12-12-2021  · Sommige SEO-specialisten denken namelijk dat Google let op “dwell time” (de tijd dat iemand jouw webpagina bekijkt voor hij of zij weer terugklikt naar de zoekresultaten). Een lange “dwell time” betekent dat de gebruiker jouw website interessant vindt en dus zou Google je hoger plaatsen in de zoekresultaten. Waarom je nu een overstap naar

Beste Android-apps in de Google Play Store week 47 – Dat staat gelijk aan een CO2e-besparing van circa 25.000.000 kg. Ecosia is precies als elke andere browser en zoekmachine, maar er is één groot verschil: Ze gebruiken hun winst om bomen te planten.

‘Google overwoog Epic Games over te nemen tijdens conflict om Fortnite-app’ – Deze week heeft Google enkele van zijn bewerkingen in de antitrustaanklacht van Epic Games opgeheven, blijkt uit geüpdatete rechtszaakdocumenten die The Verge als eerste opmerkte. Daarin stelt.

How to remove Ecosia orgEarth Hero: verlaag je CO2-voetafdruk – Of je als individu genoeg kunt doen tegen klimaatverandering.

In dat kader mogen we de app Ecosia ook niet onbenoemd laten. Dit is een (gratis) zoekmachine gecombineerd met een op Chromium.

Mensen met een Android-telefoon krijgen binnenkort meer zoekmachines en browsers te zien, die ze gemakkelijk als standaardapp kunnen instellen. Met deze stap wil Google tegemoetkomen aan de eisen van.

Dat staat gelijk aan een CO2e-besparing van circa 25.000.000 kg. Ecosia is precies als elke andere browser en zoekmachine, maar er is één groot verschil: Ze gebruiken hun winst om bomen te planten.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .