Duitse Zoekmachine

Webshops betalen de zoekmachine een ‘cost-per-click’-tarief via een veiling.

Spelers als het Franse Kelkoo, het Duitse Idealo en het Nederlandse prijsvergelijk.nl zagen hun bezoekersaantallen en.

Internetgigant Google heeft dinsdag een nieuw logo gepresenteerd. Miljarden mensen zullen via de zoekmachine al snel kennismaken met de nieuwe schreefloze editie van het logo. Het verschil met het.

Calciet, amethist, rookkwarts kristallen zoeken in Steinbruch Juchem, Duitsland (2017)"Bladblazer is idiootste uitvinding ooit" – De Duitse overheid laat het gebruik ervan enkel.

heeft Google Belgium een boete van 600.000 euro opgelegd, omdat de zoekmachine het recht van een burger om vergeten te worden niet naleefde.

Bomen Planten Zoekmachine Klimaat, natuur en milieu – Ter gelegenheid van Earth Day 2015 heeft Google vandaag een leuk quizje toegevoegd aan de zoekmachine. Klik op het Google-logo en ontdek wel dier je bent. Earth Day bestaat sinds 1970, toen 20. Directeur-bestuurder Dennis Lausberg van HW Wonen deelde aan bewoners een aantal regentonnen, een insecten- en egelhotel en

Dat blijkt uit een studie van Google Cloud en Harris Poll, gebaseerd op een enquête bij meer dan tienduizend consumenten in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Brazilië, Canada,

Zoekmachine. Google-terugblik: heel veel gezocht naar Peter R. de Vries – Google houdt ieder jaar een lijst van trending zoekopdrachten bij. Dat is niet hetzelfde als de meest gezochte term, dat is. Het is zover! Na Spotify, Apple Music en alle andere mogelijke sites komt ook zoekmachine Google met zijn eindejaarsrapport. Founders Project Cece (left to

De Amerikaanse internetreus zou zijn eigen prijsvergelijkingsdienst Google Shopping hebben voorgetrokken in de resultaten van zijn veelgebruikte zoekmachine. Daardoor werden concurrenten.

Google verliest beroep tegen miljardenboete EU – (ABM FN-Dow Jones) Een Europees gerechtshof heeft een boete voor Google van 2,8 miljard dollar in een mededingingszaak grotendeels overeind gehouden nadat de Amerikaanse zoekmachine in beroep ging.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .