Cinahl Zoekmachine

Anonieme Zoekmachine Wetenschappelijke Zoekmachine 27-03-2014  · Google Scholar is een aparte zoekmachine van Google om te zoeken naar wetenschappelijke literatuur. Met Google Scholar kun je door meerdere databases (bijv. ScienceDirect, JSTOR en Wiley Interscience) zoeken vanuit één zoekvak. Hiermee vindt je voorpublicaties, wetenschappelijke artikelen, boeken en andere wetenschappelijke bronnen. Op Google, verreweg de meest gebruikte zoekmachine in Nederland,

CINAHL also includes selected original and full-text material for several state nursing journals and some newsletters, standards of practice, practice acts, government publications, research.

CiteSeerĖ£ is een openbare zoekmachine en digitale bibliotheek voor wetenschappelijke en academische publicaties, voornamelijk op het gebied van.

10-12-2021  · Medische Bibliotheek open Voor studenten zijn er 75 werkplekken beschikbaar middels reservering, waarvan 28 met pc.Bij binnenkomst, graag melden bij de balie met het reserveringsnummer.

"Wat zijn Cinahl, PsycINFO en PsycNet.

PubMed is de zoekmachine voor Medline en is gratis toegankelijk. Voor OVID, de andere zoekmachine voor Medline, heb je een abonnement nodig. Embase is een Europese databank van biomedische tijdschriften en conferentie-abstracts, uitgebracht door Elsevier.

CINAHL Complete. Titelgegevens en samenvattingen van vooral tijdschriftartikelen op het gebied van verpleging, gezondheidszorg en paramedische specialisaties. Gedeeltelijk full-text.

Google Scholar is een speciale zoekmachine van Google voor wetenschappelijke artikelen.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .