Bing Zoekmachine Microsoft

Ranking Zoekmachine De Europese Commissie heeft Google een boete van 2,42 miljard euro opgelegd voor het bevoordelen van de eigen prijsvergelijker Google Shopping in de zoekresultaten van Googles zoekmachine. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Het is daarom belangrijk dat de website, naast dat het er mooi uitziet, een hoge ranking behaalt in Google.

Oud-Microsoft-baas wilde Cortana liever Bingo noemen – Oud-Microsoft-baas Steve Ballmer wilde de spraakassistent die we nu kennen als Cortana eigenlijk Bingo noemen. De opvolger.

Microsoft verdwijnt achter ‘The Great Firewall’ – Gisteren om 22:29 Afscheid van Barry Harris, de ultieme bebop-pianist Gisteren om 22:11 Belgen gaan met één beeldje naar huis op European Film Awards.

WordPress Zoekmachine Zichtbaarheid Website development – We kiezen voor het bouwen van je website altijd een gebruiksvriendelijk cms: WordPress of Drupal. conversie en de zichtbaarheid in zoekmachines. Wij passen dan ook tientallen technieken toe waarmee. Wij helpen jouw bedrijf om te groeien met een betere online zichtbaarheid. Dat stopt niet bij het ontwikkelen. in Google te optimaliseren voor

Microsoft-zoekmachine Bing mag in China tijdelijk geen suggesties doen – Zoekmachine Bing mag in China dertig dagen lang geen automatische suggesties doen als mensen ergens naar zoeken. Een Chinese.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .