Betekenis Expert

Omgaan met kritiekHoopvolle berichten over ‘minder ziekmakend’ omikron zijn volgens deze expert ‘voorbarig’: ‘We hebben een serieus probleem’ – Er zijn nog veel vragen over de omikronvariant van het coronavirus. De mutatie zou besmettelijker zijn, maar misschien minder.

Hoge prijzen betekenen slecht nieuws voor ondernemers. Elke extra euro die je moet overmaken aan een oliemaatschappij, voel.

Het rapport van de experten van de GEMS, dat de redactie van onze zusterkrant Het Nieuwsblad kon inkijken, schetst geen fraai.

Hoe heeft de nieuwe Coronavariant Omikron kunnen ontstaan? Het kan weleens in een HIV-patïent zijn geweest, zegt een expert.

Internet Explorer Zoekmachine Instellen Je bezoekt nos.nl via Internet Explorer. Deze browser ondersteunen wij niet meer. Hieronder lees je waarom we dat niet meer doen, en welke browser je wel kunt gebruiken om nos.nl te bezoeken. Oud-Google-medewerkers halen 40 miljoen op voor zoekmachine zonder advertenties – Ook wil Neeva in de komende maanden buiten de VS actief worden. De

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .