Andere Zoekmachine Instellen Firefox

Trends 2022: ‘Speel een cybercrimineel niet in de kaart’ – Wat is er over uw organisatie bekend op het (dark)web? Geert Rademakers en David Ruijs maken duidelijk dat het menens is met.

‘Booking is een geldmachine: wie niet meewil, wordt eruit gegooid of stapt zelf op’ – ‘Nog maar drie kamers over!’ Het is een koele kikker wiens vinger niet gaat jeuken als hij of zij die pop-up ziet verschijnen.

Kunt u gestolen Bitcoin traceren? – 24-11-2021 om 13:03 Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl Cybercriminelen zoals hackers hebben het voortdurend gemunt op.

Zoekmachine Van Microsoft Supercomputer van Microsoft verovert plaats in top 10 – Een supercomputer in een Microsoft Azure-datacenter krijgt een plaats in de top 10 van snelste HPC-systemen ter wereld. Top vacature: Facilitair manager VVE bij Van ’t Hof Rijnland – Voor de vestiging in Zoetermeer zijn Van ’t Hof Rijnland op zoek naar een facilitair technisch manager

Download youtube video using Firefox Downloadhelper plug in your browser.Scroll omlaag naar de sectie Zoekmachine en kies een andere optie in de vervolgkeuzelijst De zoekmachine die wordt gebruikt in de adres balk. Als je andere zoekprogramma’s wilt toevoegen, bewerken of verwijderen uit de lijst, selecteer je de pijl bij Zoekmachines beheren onder de lijst met standaardzoekprogramma’s.

Klik op het pictogram ‘Bladwijzer instellen voor deze pagina’ . Deze vindt u rechts in de adresbalk. Er opent een dialoogvenster waarin u een paar aanpassingen kunt doen. Bewerk eventueel de naam van de bladwijzer in het veld ‘Naam’. Kies eventueel naast ‘Map’ een andere locatie. Bladwijzers kunnen maar in één map tegelijk opgeslagen worden.

Hieronder beschrijven wij stap voor stap voor u hoe u uw startpagina kunt instellen in Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera en Safari in windows. Als voorbeeld hebben wij www.klikklik.nl genomen omdat dit een overzichtelijke, uitgebreide en gebruikersvriendelijke startpagina is en u kunt makkelijk zoeken in Google of een andere zoekmachine ( bekijk www.klikklik.nl ).

eBook: Aan de slag met sneltoetsen Het eBook Aan de slag met sneltoetsen is gebaseerd op onze succesvolle trainingsmethode, waarin we de basisprincipes van sneltoetsen behandelen. Deze principes zijn eenvoudig zijn aan te leren en toepasbaar in vrijwel ieder programma! Het boek biedt ook overzichten van sneltoetsen voor Word, Excel, Outlook, PowerPoint en Internet.

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .