Alternatief Voor Google Zoekmachine

Android zonder Google? Zo doe je dat – Een alternatief voor de Google Play Store is de opensource appstore F-Droid.

tik je op de menuknop rechts van de adresbalk en ga je naar Instellingen. Tik dan op Zoekmachine en kies een andere.

De beste Google alternatieven: van mails tot Maps – Wie liever zelf iets knutselt, kan met Searx.me een eigen zoekmachine bouwen die net als StartPage op privacyvriendelijke wijze data uit Google en concurrenten laadt. Daarnaast kan er worden gekozen.

4 miljard euro op voor concurrentievervalsing. De Amerikaanse internetreus zou zijn eigen prijsvergelijkingsdienst Google Shopping hebben voorgetrokken in de resultaten van zijn veelgebruikte.

Alternatieve zoekmachines (1)Google verliest beroep tegen miljardenboete EU – (ABM FN-Dow Jones) Een Europees gerechtshof heeft een boete voor Google van 2,8 miljard dollar in een mededingingszaak grotendeels overeind gehouden nadat de Amerikaanse zoekmachine in beroep ging.

Zoekmachine Datalek Brightspace is het hart van de digitale leeromgeving van de universiteit. Met Brightspace kunnen docenten een college of cursus digitaal ondersteunen. Ze kunnen opdrachten, hoorcollege-sheets en literatuur overzichtelijk bij elkaar plaatsen en actueel houden. Studenten hebben op die manier toegang tot. 114 miljoen bij Gravatar gescrapete e-mailadressen toegevoegd aan HIBP – Datalekzoekmachine Have I Been

Dit bericht werd geplaatst in blog op door .